+38656638100 tajnistvo@os-koper.si

SVETOVALNA SLUŽBA NA DALJAVO

Spoštovani učenci in starši,

zaradi izrednih razmer bo tudi šolska svetovalna služba, izvajalci dodatne strokovne pomoči ter nekateri drugi strokovni delavci delovali na daljavo.

Na spletni strani bomo sproti objavljali vsebine, nasvete,  ki so lahko učencem in staršem v pomoč pri premagovanju situacije v kateri smo se vsi znašli.

To je čas, ki ga lahko jemljemo tudi kot darilo….za biti skupaj, za sodelovanje, igranje, branje, drugačno učenje, raziskovanje, tekmovanje s samim seboj…za uresničevanje svojih želja, ki  niso nikoli prišle na vrsto zaradi pomanjkanja časa.

In hkrati je to lahko tudi čas, ki nas vabi, da  na novo ovrednotimo svoje življenje, odnose, sebe.

Povabljeni ste, da se za vprašanja, nasvete, težave obrnete na nas preko elektronske pošte oziroma telefona.

Za vas bomo na razpolago od  8.00 do 15.00 :

Svetovalni delavki :

Izvajalke dodatne strokovne pomoči:

Izvajalka učne pomoči za učence priseljence:

socialna pedagoginja: NIKA RUDEŽ, mail: nika.rudez@guest.arnes.si

Spoštovani učenci, starši, vsi…vabljeni na predavanje

Dr. Kristijan Musek Lešnik, predstojnik Centra za pozitivno psihologijo, bo z vami spregovoril o pomembnosti pozitivnega razmišljanja v tako zahtevnih časih, kot smo jim priča te dni, ter vam predstavil uporabne tehnike, kako skrbeti za svoje počutje in za počutje drugih. Izvajati jih boste lahko začeli takoj in jih podelili tudi s svojimi najbližjimi.

Ker je bil odziv izjemen, so razpiosali dva dodatna termina.

 Brezplačnega 60-minutnega spletnega predavanja Kako ohraniti optimizem in znižati raven stresa se lahko udeležite v dveh terminih, v ponedeljek, 30. marca, ob 16. ali ob 18. uri. Izberite termin, ki vam bolj ustreza, in se prijavite še danes! Vsi udeleženci spletnega predavanja boste prejeli tudi njegov posnetek.

PRIJAVA NA PREDAVANJE

Šolska svetovalna služba

Stran 1 od 3212345...102030...Zadnja »