Oktobrska humanitarna akcija

V mesecu oktobru je potekala humanitarna akcija zbiranja higienskih pripomočkov za potrebe Rdečega križa Koper. V enem mesecu smo zbrali več kot 100 kosov mil, zobnih past in ščetk, papirnatih robčkov, šamponov in drugih pripomočkov. Člani krožka Pomagaj in drugi bodo tebi so ves zbran material prešteli in uredili po škatlah, ki so jih prevzeli prostovoljci iz Rdečega križa Koper.
Vsem, ki ste darovali se najlepše zahvaljujemo.
Mentorica Nina Luša

Office 365

Z veseljem vas obveščamo, da je tudi na naši šoli na voljo dostop do Office 365.
Osnovna šola Koper vsem učencem praviloma od 5. razreda naprej omogoča uporabo storitev Office 365.
V času trajanja izobraževanja je učencem brezplačno na voljo polna programska zbirka Office ProPlus, ki vključuje programe Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher in Access. Več si lahko preberete v zavihku Office 365.
Pridobitev
Za pridobitev uporabniškega imena in gesla je potrebno izpolniti spletni obrazec. Starši oziroma skrbniki bodo na svoj elektronski naslov prejeli datoteko s prijavnimi podatki svojega otroka oziroma varovanca.
Prenehanje dostopa do storitve Office 365
Uporabniku upravičenost do licenc poteče s prenehanjem šolanja na naši šoli (konec 9. razreda, prestop na drugo šolo, predčasno prenehanje šolanja na naši šoli). Takrat se uporabniku odvzamejo licence in uporabniško ime, vsebine uporabnika pa se brišejo.
Šola NE ODGOVARJA za morebitno izgubo podatkov ali dokumentov v oblaku med uporabo ali ob prenehanju uporabe servisa Office 365!

Dan odprtih vrat na Gimnaziji Piran

Na Gimnaziji Piran dijake že dolga leta spodbujamo k pridobivanju kakovostnega znanja, hkrati pa se trudimo za njihovo dobro počutje in razvoj talentov.
Da bi začutili prijetno vzdušje na naši šoli, vas, bodoče dijake, vabimo na dan odprtih vrat Gimnazije Piran, ki bo potekal v četrtek, 16. novembra, ob 17. uri.
O načinu dela se boste učenci in starši lahko pogovorili tudi z dijaki, njihovimi starši ter profesorji.
Vabljeni!

Sprememba govorilnih ur

Govorilne ure pri prof. Martini Seražin Mohorčič bodo potekale jutri, torek 14. 11. 2017 od
16 h do 18 h v kabinetu ITD.

Stran 1 od 1012345...10...Zadnja »