Pokloni zvezek

Tudi v tem šolskem letu smo v okviru Karitasove akcije “Pokloni zvezek” na naši šoli zbirali zvezke za otroke v stiski. Koordinatorka akcije na šoli je bila Nina Luša. Nekaj utrinkov in misli otrok, ki so jih namenili sovrstnikom, z veseljem širimo naprej. LEPO JE DELITI.

Zapisala Katarina Podgajski

Tangram

Učenci Arlind, Dora, Jan Jejčič , Jan Robek, Simon, Mark, Fabian, Simon, Maj, Igor so v zadnjem tednu pouka obdarili svoje razrede. V mrzlih in deževnih dneh so z učiteljicama Jasno Lovrečič in Andrejo Jablanovec izdelali didaktično igro Tangram. Like sta narisala in ročno izrezala učenca 7. razreda Anastasiya Kopytko in Erik Apollonio. Mlajši učenci so like pobarvali, pripravili navodila za igro ter okrasili škatle, v katere so igro pospravili. Svoje sošolce so zelo razveselili.

Učiteljici Jasna in Andreja

Ankata o zadovoljstvu šolske prehrane

Spoštovani učenci. ob izteku šolskega leta smo za vas pripravili anketo o zadovoljstvu s šolsko prehrano.  Rezultate analize ankete bomo objavili na spletni strani šole  in jih upoštevali pri načrtovanju prehrane za prihodnje leto.  Kliknite na spodnjo povezavo in podajte svoje mnenje, saj boste s tem pripomogli k izboljšanju šolske prehrane.

Martina Matešič, vodja šolske prehrane

 https://www.1ka.si/a/177339

Stran 1 od 2112345...1020...Zadnja »