Obvestilo za učence in starše 9. razreda – razpis za vpis v srednje šole in dijaške domove v šolskem letu 2020/2021, roditeljski sestanek za starše 9. razreda, 11. 2. 2020 ob 16.30

Seznanjamo vas, da je izšel razpis za vpis v srednje šole. Obveščamo,  da je  RAZPIS ZA VPIS V SREDNJE ŠOLE IN DIJAŠKE DOMOVE V ŠOLSKEM LETU 2020/2021 objavljen in dosegljiv le v elektronski obliki na spodnjem spletnem naslovu: http://www.mizs.gov.si/si/delovna_podrocja/direktorat_za_srednje_in_visje_solstvo_ter_izobrazevanje_odraslih/srednjesolsko_izobrazevanje/srednjesolski_izobrazevalni_programi/.

 Svetujemo, da se z vsebino razpisa podrobno seznanite učenci in starši.

 V primeru dodatnih informacij in pojasnil se lahko obrnete na šolsko svetovalno delavko Dajano Nedoh na Osnovni šoli Koper oz. na svetovalne službe srednjih šol.

Obenem vas obveščamo, da bo potekal roditeljski sestanek za starše 9. razreda o karierni orientaciji (rokovnik, postopek vpisa, mreža šol…) v torek, 11. 2. 2020 ob 16.30.

 Dajana Nedoh, šolska svetovalna služba

Obvestilo za učence in starše 9. razreda: Informativa- 24. in 25. januar 2020

24. in 25. januarja že 12. Informativa!

Kliknite za ogled na spletu

Lep pozdrav,

12. Informativa se približuje s svetlobno hitrostjo, ste si 24. in 25. januarja že zabeležili v vaš koledar? In ne samo to, ali ste vedeli, da je 24. januar tudi mednarodni dan izobraževanja?

Razkrivamo vam skrbno dodelan program, ki bo letos že dvanajsto leto zapored potekal na največjem dvodnevnem predinformativnem dnevu – 12. Informativi, 24. in 25. januarja na Gospodarskem razstavišču. V dveh dneh bodo mladi na enem mestu lahko iskali številne odgovore, ki se jim porajajo pri vprašanju KAM NAPREJ.

KLIK NA PROGRAM

IZOBRAŽEVALNI PROGRAM

Tudi na letošnji Informativi ne bo manjkal pester, predvsem pa bogat spremljevalni program, ki bo mladim nudil informacije o nadaljnjem izobraževanju. V predavalnicah se bodo tako s svojim interaktivnim programom predstavili Univerza v Ljubljani, Univerza na Primorskem, Univerza v Mariboru, Slovenska vojska, Kratos, Policija, Coaching 4 me, Sindikat Mladi plus in ASEF. Letos se bo v sklopu predavanj pridružil tudi portal Moja zaposlitev.si – Optius. Obiskovalci bodo tako lahko našli veliko koristnih informacij o izbiri študija, štipendiranju, napakah pri izbiri študija ter še veliko drugih informacij.

CPI – Center RS za poklicno izobraževanje

Ne zamudite!

Na 12. Informativi bo CPI  pripravil nacionalno tekmovanje mladih strokovnjakov starih med 18 in 25 let, ki vsake dve leti tekmujejo v različnih programih. Za več informacij kliknite tukaj.

Organizator dogodka, Proevent d.o.o.

Stran 1 od 2312345...1020...Zadnja »