V petek, 19. 5. 2023, je potekalo polfinalno tekmovanje v športni gimnastiki. Učenci in učenke Osnovne šole Koper so ponovno posegali po najvišjih mestih.

Najmlajše deklice so ekipno zasedle 2. mesto. Ekipo so sestavljale: Hana Kovačič,  Gaja Kovačič,  Lea Jakac, Mila Babič in Nuša Gregorič.  Kot posameznice so šolo zastopale tudi Zala Bordon, Lara Petrović  in Elif Kendić.

Mlajše deklice so ekipno zasedle 6. mesto. Šolo so zastopale: Živa Cepović,  Ana Rušnjak, Ana Kamalova,  Zara in Tana Zeljković, Julija Rudolf in Nina Radujko.

Ekipa  Osnonovna šola Koper 1 je pri starejših deklicah osvojila 1. mesto. Ekipo so sestavljale: Luana Lubinić, Naja Vinčec, Kaja Kocjančič, Naja Homec Binder in Luna Babič. 

Ekipa Osnovna šola Koper 2 pa je osvojila 4. mesto. Ekipo so sestavljale: Lejla Semenič,  Veronika Cah, Neja Stepančič in Jasmina Vuković. 

Šolo sta zastopala dva dečka in se tudi zelo dobro odrzala. Matija Vilfan je osvojil 2. mesto v kategoriji mlajših dečkov ter Stash Marušič je v kategoriji starejših dečkov  osvojil 1. mesto.

Vsem tekmovalcem čestitamo!

 

Related Images:

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost