V času šolanja na daljavo je pomembno in dragoceno, da  še bolj osredotočimo naše misli v pozitivne dejavnosti, si  vzamemo čas za vse tisto, kar usmerja naš pogled v prihodnost in nas spravlja v dobro voljo.

Sodelovanje v spodaj opisanem  natečaju je odlična priložnost za spoznavanje sebe, ustvarjanje in razmišljanje o svoji karierni poti, zato šolska svetovalna služba, vabi,  da se ga udeležijo predvsem devetošolci  in osmošolci. V prilogi pripenjamo vso potrebno gradivo.

Na zavodskem projektu NKT VKO so za šolarje pripravili nagradni natečaj! Zasnovali so malce bolj sproščeno karierno nalogo, ki bo otrokom pomagala spoznavati, kaj si v življenju želijo. Odgovoriti si morajo na nekaj vprašanj in nato ustvariti vizualizacijsko tablo svoje karierne prihodnosti.

Na natečaju lahko sodelujejo otroci zadnje triade OŠ in sicer tako, da sledijo korakom naloge ter ustvarijo izdelek, ki ga nato poslikajo ter nam fotografijo skupaj s skenom izpolnjene prijavnice pošljejo do 4. decembra 2020 na elektronski naslov natecaj@ess.gov.si.

Otrokom so pripravili lepe praktične nagrade! Podelili bodo:

15 x brezžične slušalke z vgrajenim mikrofonom,
15 x notesnik za shranjevanje zapiskov v oblaku,
nahrbtnike, stekleničke za vodo in ostale uporabne nagrade (USB ključke, komplete blok in pisalo, večnamenske bombažne vrečke, poklicne karte).

Ob zaključku natečaja bodo izbrali in razglasili najboljše izdelke, nagrajenci bodo o izboru obveščeni po elektronski pošti.

Vabljeni k sodelovanju!

Datoteke:

 

Related Images:

(Skupno 246 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost