Tekma med učitelji in učenci

 

V tednu otroka je bila odigrana tradicionalna tekma v odbojki med učitelji in učenci. V izjemnem boju je zmagala ekipa učencev in učenk z 2:0.

Kljub temu, da učenci trenirajo, so imeli kar nekaj opravka z učitelji, ki so se zelo zavzeto in požrtvovalno borili.

Obojim iskrene čestitke za borbenost!

 

 

USPEL NAM JE VELIKI BRALNI DOGODEK!

V sklopu projekta Objem smo v tednu otroka izpeljali bralni dogodek, ki smo ga poimenovali Dotik branja. To se je zgodilo v sredo, 6. 10. 2021, prvo šolsko uro. Sodelovalo je več kot 700 učencev in zaposlenih.

Bralni dogodek je bil posvečen zgodbam … tistim, ki se skrivajo v knjigah in nas popeljejo v domišljijske, neznane kraje, resničnim zgodbam, ki jih slišimo in beremo in nas pustijo odprtih ust, zgodbam iz sveta živali, zgodbam iz zgodovine ali iz prihodnosti, zgodbam otrok in najstnikov, tistim iz bližnjih in daljnih krajev …

Katero koli zgodbo smo tistega dne izbrali, nismo pozabili, da so knjige sanje, ki jih držimo v rokah.

Koordinatorica tedna otroka
Zlatka Palčič

Koordinatorica bralnega dogodka v projektu Objem
Bojana Resanovič, prof.

 

 

 

Za čisto okolje

V tednu otroka smo pričeli s čistilno akcijo. Z medgeneracijskim druženjem in skupnim ciljem, ohranjati čisto okolje, smo se dela lotili zelo resno. Z rokavicami, grabljami, metlo in veliko dobre volje smo se spravili nad odpadke. Bodimo pozorni in odgovorni na vsak odpadek, le tako bomo trajno uspešni. Čistilna akcija bo potekalo celo leto.

 

 

Skupnost učencev šole

V sredo, 6. 10. 2021, je potekala 2. seja skupnosti učencev šole, na kateri so učenci izvolili vodstvo. Predsednik skupnosti učencev šole je v tem šolskem letu Amel Hamzagić iz 9. b, njegov namestnik pa Luka Malič iz 9. a. Glas učencev v Komisiji za kakovost šolske prehrane bosta zastopali Mia Hadžić, 9. c, in Kim Radovac, 6. d.

SUŠ je sodeloval tudi pri organizaciji tradicionalne tekme med učitelji in učenci, prav tako pa je poskrbel, da so bili glavni odmori popestreni z glasbo po izbiri učencev.

 

(Skupno 56 obiskov, današnjih obiskov 1)