Spoštovani učenci!

Za nami je nekaj dni učenja na daljavo. V tem trenutku nihče ne more z gotovostjo napovedati, kdaj se bo to obdobje zaključilo.

V preteklih dnevih smo se učitelji šole temeljito pripravljali, da na naši šoli pričnemo z učenjem na daljavo. Pripravljali smo gradiva, spletne učilnice in stopili v kontakt z vašimi starši. Zavedamo se, da je za vse nas takšen način dela nov, trudili se bomo približati vam učno snov na razumljiv način in skrbeti, da pri svojem delu ne boste imeli preveč težav.

Če boste potrebovali pomoč, smo vam učitelji na voljo preko elektronske pošte (seznam učiteljev).  Dosegljivi smo v času od 7.30 do 15.30.

Vemo, da imate doma različne pogoje za delo, zato bomo poskušali pripravljati delo tako, da se bomo temu čim bolj prilagodili.

V dneh, ko ste doma, odgovorno pristopaje k učenju. Predlagamo vam, da sledite veljavnemu urniku šolskih predmetov. Izvajale se bodo vse ure pouka in večina izbirnih predmetov, za katere boste učenci v spletnih učilnicah prejemali gradiva.

Priporočamo, da si naredite razpored dnevnih aktivnosti, pomagate pri domačih opravilih ter si organizirate prostočasne dejavnosti. Nekaj namigov lahko najdete na naši spletni strani in  v priloženem plakatu.

Spletno stran šole obiščite večkrat in bodite pozorni na spremembe, na nove objave in napotke.

O nadaljnjem delu vas bomo sproti obveščali.

Najpomembneje od vsega pa je, da se dosledno držimo navodil, da ostanemo doma in tako prispevamo k čim hitrejši povrnitvi v naš običajen vsakdan.

Vam in vašim najdražjim želim lep preostanek tedna. Ostanite zdravi!

Niti Krota Bagari

v.d. ravnatelja

Osnovne šole Koper

(Skupno 323 obiskov, današnjih obiskov 1)